☎ 0893576430, 0896886412 ✉ shturm_14@abv.bg
 

За нас

I НАЧАЛОТО.

Идеята за създаването на магазин  ''ЩУРМ '' дойде спонтанно, в резултат на дългогодишните контакти на служителите във фирма БГ ЩУРМ–14  ЕООД , с работещи в сферата на сигурността , военнослужещи , полицаи , пожарникари , служители в специални подразделения .Решихме  да споделим този опит , като популяризираме специализираните военни дрехи , обувки , аксесоари и екипировка сред почитателите на лов , риболов , къмпинг , планински и всякакъв друг вид туризъм , а също и почитателите на на различни видове спорт като пейнбол , еърсофт , спортна стрелба с лък , арбалет , мятане на нож и шурикен .

II. НАШАТА ТЪРГОВСКА ПОЛИТИКА.

1.Основно правило е преди да предложим някакъв артикул , да се информираме какви са нуждите на клиента. За какви цели търси определен продукт .  

2. Следващата стъпка е да предложим няколко варианта  , удовлетворяващи изискванията на клиента с няколко ценови и качествени диапазона .

3. Намиране на най – удачния избор , съобразно финансовите възможности на клиента , така , че той да остане максимално удовлетворен от покупката си .

4. Винаги разчитаме на обратна връзка с клиентите , за да се запознаем с впечатленията от закупената стока . За нас са много важни всички мнения на клиентите , както позитивните , така и критичните , а също така и препоръките . Това е от особено значение за нас , да бъдем на добро ниво в работата си .

III. СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ , КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ .

1. Фирма БГ ЩУРМ-14 ЕООД , е в договорни отношения с немските фирми ''Макс Фукс'' и ''Антон Блохл'' , както и с ''Мил Тек''-САЩ . Това са фирми с дългогодишна традиция в производството и търговията с военни облекла , обувки  и специална екипировка .

2. Продуктите на тези фирми са предназначени за различни армейски , полицейски и специални подразделения , като качеството е на много високо ниво. Предлагат се и хоби серии , произведени по стандартите на армиите от НАТО .

3.Приложение на предлаганите от нас продукти .

- за служители в полицията , военнослужещи , работещи в охранителни фирми .

- за почитателите на лов и риболов .

- за туристи , планинари , любители на къмпинг .

- любители на спортове като гребане , рафтинг , скално катерене , еърсофт , пейнбол  и други .

- за практикуващите орнитология , фотосафари , спортна стрелба .

- за работещите в селското стопанство и строителството .

- за животновъди и пчелари .

- за заварчици и работещи в автосервизи .

Всеки ,  занимаващ се с някои от гореизброените дейности , би намерил при нас подходящи дрехи , обувки , аксесоари и специална екипировка .

Освен чисто търговската дейност , в магазин'' ЩУРМ'' предлагаме и някои забавления , като стрелба с еърсофт оръжие , стрелба с лък , стрелба с арбалет , мятане на  ножове и шурикени. Освен това може да си направите фотосесия с предлаганите от нас дрехи и екипировка.

ДОБРЕ ДОШЛИ В МАГАЗИН ''ЩУРМ'' -  гр.Елхово,  ул. Петко Д. Петков 2, ет. 2 (Сградата на нотариусите)

ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ , ЧЕ ПРИ НАС Е ЗАБАВНО!