☎ 0893576430, 0896886412 ✉ shturm_14@abv.bg
 

Доставка и Плащане

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


1. Как да поръчам?
2. Стойност на доставката?
3. Срокове на доставката?
4. Начин на плащане?
5. Възможен ли е преглед и тест на стоката и ако вида и не удовлетворява купувача , дали може да я върне?
6. Кой поема разходите за куриер при връщане?
7. Адрес на продавача?
8. Действия на клиента , ако получи дефектен , или погрешен продукт?
9. Поръчвам стока , но се оказва , че в момента няма наличен размера , който ми е нужен?
10. Доставка до адрес на клиента?

                   ОТГОВОРИ:

1. Може да направите поръчка по следните начини:
    • Чрез сайта ни.
    • По телефони 0896886412  или  0893576430.
    • С мейл на електронната ни поща  shturm_14@abv.bg или gopi_50@abv

2. Цената на доставката зависи от куриерската фирма, извършваща доставката, теглото на пратката, сумата на наложения платеж и дали пратката се доставя до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма. В почти всички случаи цената на доставка е между 3 и 6 лв.
 Работим  с куриерска фирма Еконт, като се ползва с 20% намаление от стандартните цени за куриерските услуги .

3. Всяка поръчка постъпила до 17 ч. в работен ден, ще бъде изпратена още същия ден и на следващия работен ден ще бъде при Вас (Ако офиса на куриерската фирма работи в събота ще получите доставката и тогава). Когато поръчката е направена в почивен ден или ден на национален празник, ще получите доставката на втория работен ден след това.
В някои случаи е възможно да се забавим с изпращането на поръчката, поради независещи от нас причини. Ако това се случи, ще Ви се обадим, за да Ви уведомим за закъснението и да Ви съобщим кога ще получите поръчаната стока.

4. Заплащането на поръчката става с наложен платеж , като
 при него заплащате Вашата поръчка в брой на куриера при получаването й.

5. Да, това е Ваше право , от което Вие може да се възползвате
, без да посочвате причина за връщането на продукта.  Един или повече от поръчаните продукти може да бъдат  върнати и възстановена сумата заплатена за тях, в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида, в който е доставен, не е нарушавана целостта на опаковката и той не е използван. На всяка изпратена пратка , задължително отбелязваме опция преглед и тест ако се отнася за дрехи , обувки , аксесоари . Ако е за инструменти , пособия , ножове , посуда , само преглед.

6. При връщане на продукт, клиента поема куриерските разходи до офис на куриерска фирма Еконт, гр.Елхово , на ул.'' Търговска'' 62. Ако се заменя стока,купувача ще трябва да заплати транспортните разходи за връщането , както и повторното пращане на стоката.

7. Продуктите за връщане/замяна изпратете до офис Еконт – гр.Елхово , ул. ''Търговска''62 , получател Господин Георгиев Михов , тел. 0896886412

8. В случай, че получите дефектна стока или стоката не отговаря на поръчаната от Вас, използвайте менюто ВРЪЩАНЕ в долната част на сайта. Там трябва да попълните Вашите данни и да опишете каква е причината за рекламацията. Ако има дефект в продукта е препоръчително да прекачите и снимка. Ако рекламацията Ви е основателна, ние ще заменим продукта или ще Ви върнем парите за него.

9. Ако продукта, който искате да поръчате не е наличен, може да се свържете с по телефон или ел. поща с нас. Тъй като ние редовно получаваме нова стока от нашите доставчици, ще може да Ви уведомим кога желание от Вас продукт ще бъде отново наличен и след като той дойде при нас, ще свържем с Вас, за да Ви уведомим, че е вече може да се поръча.

10. Да, когато правите Вашата поръчка и избирате куриерска фирма, може да запишете Ваш адрес за доставка или да изберете офис на куриерската фирма, от където да си вземете поръчката.