☎ 0893576430, 0896886412 ✉ shturm_14@abv.bg
 

Панталон водоустойчив ''горетекс''зимен ватиран , немска армия , олив , цял страничен цип.

  • 30.00лв.

Панталон водоустойчив ''горетекс''зимен ватиран , немска армия , олив , цял страничен цип. - 020282 - Дрехи - Панталон от немската армия , зимен , ватиран , цвят олив , водоустойчив , изработен от полиестерна  дишаща мембрана '' горетекс'' , която не проп

Добави към любими

Сравни

Панталон от немската армия , зимен , ватиран , цвят олив , водоустойчив , изработен от полиестерна  дишаща мембрана '' горетекс'' , която не пропуска вода и едновременно с това пропуска еднопосочно въздуха , като по този начин позволява на тялото да диша и не допуска изпотяване и запарване.Има вътрешно покритие от вата , изработена от 50% памук и 50% полиестер , позволяваща много добър топлинен комфорт при ниски температури на околната среда .Регулиране диаметъра в кръста с вътрешен шнур и 2бр външни колани с велкро.Диаметъра в краищата на крачолите също се регулира с велкро колани.По цялата странична дължина на панталона има двоен пвц цип , който позволява панталона да се разделя на 2 половини. Това позволява изключително бързо и удобно обличане и събличане при полеви условия , без да се събуват обувките.От вътрешната страна краищата на крачолите са подсилени с допълнителен полиестерен пласт против притриване  , което предпазва панталона от бързо озносване в тази част.Панталона е част от стари складови наличности от бившата редова армия на Германия.

Как да поръчам?


Може да направите поръчка по следните начини:


• Чрез сайта ни.

• По телефони 0896886412  или  0893576430.

• С мейл на електронната ни поща  shturm_14@abv.bg или gopi_50@abvСтойност на доставката?

Цената на доставката зависи от куриерската фирма, извършваща доставката, теглото на пратката, сумата на наложения платеж и дали пратката се доставя до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма. В почти всички случаи цената на доставка е между 3 и 6 лв.

 Работим  с куриерска фирма Еконт, като се ползва с 20% намаление от стандартните цени за куриерските услуги .

Срокове на доставката?


Всяка поръчка постъпила до 17 ч. в работен ден, ще бъде изпратена още същия ден и на следващия работен ден ще бъде при Вас (Ако офиса на куриерската фирма работи в събота ще получите доставката и тогава). Когато поръчката е направена в почивен ден или ден на национален празник, ще получите доставката на втория работен ден след това.

В някои случаи е възможно да се забавим с изпращането на поръчката, поради независещи от нас причини. Ако това се случи, ще Ви се обадим, за да Ви уведомим за закъснението и да Ви съобщим кога ще получите поръчаната стока.

Начин на плащане?


Заплащането на поръчката става с наложен платеж , като при него заплащате Вашата поръчка в брой на куриера при получаването й.


Възможен ли е преглед и тест на стоката и ако вида и не удовлетворява купувача , дали може да я върне?

Да, това е Ваше право , от което Вие може да се възползвате, без да посочвате причина за връщането на продукта.  Един или повече от поръчаните продукти може да бъдат  върнати и възстановена сумата заплатена за тях, в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида, в който е доставен, не е нарушена целостта на опаковката и той не е използван. На всяка изпратена пратка , задължително отбелязваме опция преглед и тест ако се отнася за дрехи , обувки , аксесоари . Ако е за инструменти , пособия , ножове , посуда , само преглед.

Кой поема разходите за куриер при връщане?

При връщане на продукт, клиента поема куриерските разходи до офис на куриерска фирма Еконт, гр.Елхово , на ул.'' Търговска'' 62. Ако се заменя стока,купувача ще трябва да заплати транспортните разходи за връщането , както и повторното изпращане на стоката.


Адрес на продавача?


Продуктите за връщане/замяна изпратете до офис Еконт – гр.Елхово , ул. ''Търговска''62 , получател Господин Георгиев Михов , тел. 0896886412


Действия на клиента , ако получи дефектен , или погрешен продукт?


В случай, че получите дефектна стока или стоката не отговаря на поръчаната от Вас, използвайте менюто ВРЪЩАНЕ в долната част на сайта. Там трябва да попълните Вашите данни и да опишете каква е причината за рекламацията. Ако има дефект в продукта е препоръчително да прикачите и снимка. Ако рекламацията Ви е основателна, ние ще заменим продукта или ще Ви върнем парите за него.

Поръчвам стока , но се оказва , че в момента няма наличен размера , който ми е нужен?

Ако продукта, който искате да поръчате не е наличен, може да се свържете с по телефон или ел. поща с нас. Тъй като ние редовно получаваме нова стока от нашите доставчици, ще може да Ви уведомим кога желание от Вас продукт ще бъде отново наличен и след като той дойде при нас, ще свържем с Вас, за да Ви уведомим, че е вече може да се поръча.


Доставка до адрес на клиента?

Да, когато правите Вашата поръчка и избирате куриерска фирма, може да запишете Ваш адрес за доставка или да изберете офис на куриерската фирма, от където да си вземете поръчката.

Основни
Материал Полиестер/Памук

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!

ТЕНИСКИ